Aromaterapi

Aromaterapi, är en behandling där terapeuten utifrån bland annat anamnesen väljer oljor som på olika sätt kan användas på klienten. Det vanligaste är en mjuk massage där oljan masseras in på hela kroppen. De eteriska oljorna kan också inhaleras, ätas som kosttillskott samt tillsättas i bad. Armoaterapi kan verka välgörande för oro och stress, värk i kroppen, hudproblem, hormonellt relaterade problem, högt/lågt blodtryck.

KroppsScanning med Zytocompass inkl rådgivning, 30 min 350 kr

ZytoCompassen scannar igenom de unika energifrekvenserna hos 76 olika kroppsorgan eller kroppssystem och strömstyrkan hos dessa. På så vis får apparaten reda på hur dina organ och system mår, sedan matchar den resultatet mot ekologiska eteriska oljor och andra näringstillskott. På så vis får apparaten reda på exakt vilka oljor som kan vara välgörande och stärka kroppen med just det du behöver. oljorna som rekommenderas presenteras med en utskrift som vi mejlar til dig! Efter det går vi tillsammans igenom hur du kan applicera eller använda de produkterna och om du vill köpa dem. Produkterna vi använder är tillverkade av Young Living Essentiell Oils som är en av världens största tillverkare av terapeutiska oljor.

ZYTO produkter hjälper dig att fatta bättre beslut om din hälsa och välbefinnande. Därför kallas ZYTO-tekniken som stöd för stöd för hälsoproblem. Det är viktigt att notera att ZYTO-skanningar inte är avsedda att behandla eller diagnostisera.

Regndroppsteknik - En banbrytande aromaterapi, 70 min 800 kr

En mycket kraftfull form av aromaterapi där man kombinerar mjuk & varsam beröring & massage med effektiva kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalité. Regndroppsteknik kan vara välgörande för, välbefinnande, avslappning, immunförsvaret, rygg &  Nack problem samt återställa kroppens balans.

Regndroppstelniken(RTD) härstammar från Lakota Indianerna i Amerika. RDT är ett kraftfullt redskap, som hjälper till att korrigera defekter i ryggradens kurvatur. Under de år som den praktiserats, har den löst otaliga fall av skolios och eliminerat behovet av ryggoperationer för tusentals människor. Genom massage på fötternas ”vita flex” zoner och fjäderlätta strykningar över ryggen tillsammans med Young Livings  essentiella oljor av högsta terapeutisk grad sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen i gång

MARMA-Taktil stimulering av Marmapunkter, 60 min 700 kr

En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. Marmapunkterna, samma punkter som akupunkturpunkterna, behandlas med en speciell utvald essentiell olja, lätt beröring. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen kan verka välgörande för energiflödet och blockeringar så att kroppens eget självläkningssystem sätter igång.

INDISK AROMATERAPI MED GERANIUM - 60 min 700 kr

En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. klienten ligger bekvämt med kläderna på. Terapeuten berör lätt utvalda punkter (så som akupunkturpunkterna) som behandlas med en speciell utvald essentiell aroma olja, Geranium. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen kan verka välgörande för energiflödet och blockeringar så att kroppens eget självläkningssystem sätter igång. 

Geranium (Pelargonium graveolens) har en underbar upplyftande, lugnande, blommig doft. Den är utmärkt för huden och dess aromatiska inflytande och bidrar till frigörandet av negativa minnen. Används traditionellt för att förbättra blodcirkulationen och nervsystemet. Geraniumolja kan verka lugnande vid akne, blödning,  brännskador, cirkulationsproblem (förbättrar blodflödet), eksem, hormonell obalans, sömnlöshet, , menstruationsproblem, emotionell balans, hud. Antibakteriell, antidepressiv, antiseptisk, astringent, diuretikum, insektsmedel, uppfriskande, avslappnande, lugnande och tonisk. 
Aromatisk inverkan: Den kan verka lugnande vid nervös spänning och stress, balansera känslorna och välbefinnandet. 
Dess styrka ligger främst i positiva effekter på hudvävnader. Geranium har ett ungefärligt ORAC-värde på 1 010 011 (TE/L). TE/L uttrycks i motsvarande mikromol Trolox per liter.

NAT- Neuro Auricular Technique, 30 min 350 kr

NAT- Neuro Auricular Technique, är en behandling vid nacke och axlar och som med lätta cirkulära rörelser och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet.
Vi arbetar med mjuk massage och en glasstav på Locus coeruleus (LC) det är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan. Glasstaven stimulerar receptorerna. 
NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är lugnande.
10 min vila efter behandlingär välgörande och ingår i behandlingstiden.
De oljor vi använder i behandlingen är:
Frankincense, Valeriana, Vetiver, Romersk kamomill, Cederträ, Sandelträ

STRESSBUSTER, 30 min 350 kr

STRESS-BUSTER-AROMATERAPI - Mjuk massage för nacke och axlar. En behandling som sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa! Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodomloppet! 10 min vila efter behandling är välgörande och ingår i behandlingstiden. 
Oljor som ingår i behandlingen: Valor, Frankincense, Stress Away, Deep, Reep Relief, RutaVala

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.