Ayurveda

Ayurveda betyder kunskap om livet och härstammar från Indien. Det anses som världens äldsta hälsovetenskap. Behandlingarna är inriktade på att reducera och förebygga stress och spänningar. Syftet med ayurvedisk massage är att skapa balans med ökat lugn i kropp och sinne, samt att rena kroppen från slaggprodukter. Massagen består av en lätt beröring med specialpreparerad varm olja som lätt tränger in genom huden.

ABHYANGA HELKROPPSOLJEMASSAGE

(60 ELLER 90 MIN) En helkroppsmassage med varm sesamolja blandat med örter eller eterisk olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp, själ och sinne. Kroppen länkar till den fina ursprungsenergin. Den del som redan är i perfektion. Den löser upp slaggprodukter och toxiner som är fettlösliga. Förbättrar kroppens system såsom hjärt och kärl, lymf samt nervsystemet. Gör kropp och hud mjuk. Förbättrar sömnen. Motverkar trötthet. 
 

VISHESH DJUP HELKROPPSOLJEMASSAGE

(60 min- 700 kr ELLER 90 min-1000 kr) Vishesh är en helkroppsmassage där massageterapeuten tar i lite mer än vid t ex en abhyanga. Behandlingen ökar cirkulationen och frigör slaggämnen. Avslappnande och skön för den som känner sig tung och stel i kroppen. 

MARMABEHANDLING

(60 MIN-700 kr) En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. Marmapunkterna, samma punkter som akupunkturpunkterna, behandlas med en speciell utvald essentiell olja, lätt beröring. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen kan verka välgörande för energiflödet, djupt avslappnande och balanserande. Stödjer kroppens självläkningsprocess.

GARCHAN KROPPSMASSAGE MED RÅSIDENVANTAR

(60 MIN-700 kr) Garshan är en ayurvedisk lymfmassage och torrmassage med silkesvantar. Enligt Ayurveda ger denna massage dessa effekter: Ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. För mjuk och len hud, tar bort döda hudceller, ger mer styrka och energi, avgiftning, förbättring av blodcirkulationen, ökad matsmältningsförmåga, anti-celluliter, stramar huden

Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren. I behandlingen ingår en förkortad Abhyanga och 10 min vila.

KATI CHIKITSA

(60 MIN-700 kr) Traditionell ayurvedisk ryggbehandling med oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar, fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar. Kati chikitsa kommer åt djupt liggande vataobalans, särskilt om den tas tre dagar i rad. (Denna behandling rekommenderas att man bokar tre dagar i rad)

SHIROABYANGA HUVUDMASSAGE

(25 MIN-350 kr) Massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm olja.
Behandlingen löser upp lagrade spänningar och stress. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror.
Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet, stillar tankarna samt ger sinnet ett lugn och en klarhet.

Ayurvedisk behandling kan också kombineras. Kontakt 070-4195522

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.