Inre Harmoni Weekend

Inre Harmoni Weekend.

En weekend där får du möjlighet att för några dagar bo nära naturen. Att ge sig tid att vila och hämta kraft och lyssna inåt. Där alla måsten får stå tillbaka och dina behov får stå i centrum. Vi är vana att i vardagen anpassa oss efter andra så det kan vara en ovan men befriande känsla att för en weekend inte anpassa sig efter omgivningens önskemål. Den här helgen ska man njuta och känna sig fri att bara vara i sig själv och känna sig trygg och bekväm att ta sina egna behov först utan att behöva hitta på ursäkter.

Atmosfären är tillåtande och anpassad till var och en. För en del är det givande att delta i samtal, medan andra hellre bara vill läsa en god bok, måla eller bara andas in naturen. Alla har enkelrum och kan stänga dörren om sig. Det finns bastu. Den vågade kanske provar ett kallt snöbad eller sitter invirad i handuken på verandan en stund. 

Programmet utformas efter deltagarnas individuella behov under ”resans gång” och varvas med frivilliga må bra aktiviteter. Tex meditation & yoga. Det som känns lätt är rätt. 

Incheckning torsdag 6/2 från kl 15.00 utcheckning Söndag 9/2 kl 11.00

Maten tar var och en med sig det man själv tycker om. Varje stuga är modernt utrustad med kyl, frys, spis, micro och braskamin. Butik som säljer ved finns 5 min bort med bil. Medtag egna sängkläder. Täcken och kuddar finns.

Boka din plats genom att betala anmälningsavgift 500 kr (Återbetalas ej men plats kan överlåtas till annan)

Resterande 1000 kr betalas som det passar dig bäst. Kontant, swish ‭123-570 04 97‬ eller faktura BG 432-7532 senast vid incheckning.

BokaDirekt: https://www.bokadirekt.se/places/heladig-co-harmonihuset-10537/inre-harmoni-weekend-572764?sr=19555


Varmt välkommen!

Maritha

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.