Medveten andning

Oavsett vad du vill upnå är förbättrade andningsvanor ett kraftfullt verktyg för att ta dig från nuläge till önskat läge. Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Men få av oss är medvetna om att HUR vi andas påverkar varje liten del av vårt liv. Försämrade andningsvanor är vanligt vid sömnproblem, trötthet, hosta, slemmig, huvudvärk, yrsel, svullen mage, svårt att få luft, andningsbesvär, astma, doftöverkänslighet, pollenallergi, smärta mellan skulderbladen, nackvärk, krampande stämbandastma, högt blodtryck, stress, depression, smärta m.m. Genom att träna upp dina andningsvanor kan du erhålla stora vinster både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. I andningen har vi dygnet runt tillgång till ett synnerligen enkelt och effekitvt verktyg för att hantera stress, rädslor och smärta och förbättra exempelvis koncentration och sömn.

ANDNINGSCOACHING INDIVIDUELLT 60 min 700 kr

Vi tar pulsen på din andning och provar övningar som hjälper dig att lära känna din andning.

 

GRUNDKURS MEDVETEN ANDNING 6 TILLFÄLLEN Á 2 tim 1250 kr 

I kurspriset ingår boken Medveten Andning, Relaxator Andningstränare, 28-dagars Träningsprogram, Sleep Tape 1M samt Välmåendeindex.

Vi varvar teori med enkla men kraftfulla övningar och hemuppgifter för att uppnå bättre andningsvanor och ökad mental, känslomässig och fysisk balans.

Kursen innehåller bland annat:
– Grundläggande andningskunskap. Vetenskapen bakom Medveten Andning, förklarad på ett enkelt sätt.
– Lär känna din andning. Övningar som hjälper dig lära känna din andning.
– Bra och mindre bra andningsvanor. Lär dig känna igen bra och mindre bra andningsvanor.
– Vad kan du förvänta dig? De många fördelar som förbättrade andningsvanor ger.
– Förbättra dina adningsvanor. Tips för bättre andningsvanor i ditt dagliga liv, dvs när du sover, kör bil, tittar på tv, tränar, jobbar osv.
– Hantera stress, rädslor, oro och smärta. Din andning är ett fantastiskt verktyg för att minska stress, rädsla, oro, spänningar och smärta.

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.